Zwangerschap

Vlog van Elaine – Je bevalling zelf vormgeven!

Om vrouwen te stimuleren bewust bezig te zijn met zwangerschap en geboorte, begon Elaine van Weelden in 2016 met Jouw Geboorte Avontuur. “Ik ontdekte tijdens mijn zwangerschap van Dim dat bewust in de zwangerschap staan en een kalme en ontspannen geboorte creëren (bewezen) voordelen heeft op de verdere ontwikkeling van mijn kindje, zijn hele leven lang.” Elaine plaatst regelmatig vlogs op Instagram die we hieronder graag met je willen delen.

Je bevalling kun je zelf vormgeven! In deze video leg ik je uit hoe je dat doet en kun je direct aan de slag!!Het zelf vormgeven van je bevalling is de basis in mijn cursussen. Dus termen als manifesteren, visualiseren en realiseren zijn voor mij heel normaal. Zo leef ik mijn leven, maar zo train in mijn zwangeren ook als het gaat om hun komende bevalling. In deze video leg ik je uit hoe dit werkt. En wat zo leuk is; je kunt er zelf direct mee aan de slag! Dus kijk deze video en ga starten met je vormgeving zodat jij de bevalling gaat manifesteren die vet relax is voor zowe jou als jouw baby!Chill!#dewetvandeaantrekkingskracht #manifesteren#visualiseren#dankbaarheid#alleswatjeaandachtgeeftgroeit #gratisintroductie#gratisintroductiehypnobirthing#womenonlyzwangerschapscursus#bevalling#bevallen#baby#geboorte#zwanger#zwangerschap#hypnobirthing#hypnobirthingcursus#zwangerschapscursus#mindsetcoach#geboortemindsetcoach#ouders#mommy#mommytobe#verloskundige#verloskundigenpraktijk#geboortehotel#kraamhotel

Geplaatst door Jouw Geboorte Avontuur op Donderdag 14 november 2019